Prodej bytu 3+1, s garáží, 92 m² - Blansko

Čelakovského, Blansko | 92 m²

ID N/RSBK/20737/24
Kontakt
rezervováno

Hledáte bydlení, které si můžete upravit podle vlastních představ ? Právě pro Vás je tu nabídka prostorného třípokojového bytu v atraktivní a žádané části města Blansko. Jedná se o klidnou lokalitu, s krásným výhledem a současně v blízkosti centra, které nabízí veškerou škálu dostupných služeb, včetně lékařských, školských i sociálních zařízení.
Bytová jednotka se nachází ve druhém patře cihlového bytového domu. Objekt je částečně revitalizován, má plastová okna, v nedávné době proběhla modernizace střechy a zateplení některých obvodových zdí.
Dispozici bytu tvoří tři obytné neprůchozí místnosti ( 21 m², 15 m² a 12 m²) a samostatná kuchyně o výměře 7,2 m². Příslušenství bytové jednotky se sestává ze samostatného WC ( 0,8 m²), koupelny (3,5 m²) a šatny (4,9 m²). Všechny místnosti jsou přístupné z chodby o rozloze 9,8 m², která je hlavním komunikačním prostorem celého bytu. Z obývacího pokoje je přímý vstup na lodžii o velikosti 4,6 m², jež poskytuje krásný výhled do okolí. K uložení nepotřebných věcí a sportovních potřeb lze využít dva samostatné sklepy ( 6,5 m² a 5,3 m²), umístěné v suterénu domu.
Bytová jednotka disponuje samostatným plynovým kotlem sloužícím pro vytápění.
K parkování vozidla slouží velkorysá garáž o výměře 22,4 m², případné další vozidlo lze umístit v bezprostředním okolí objektu.
Uvedené výměry jsou pouze orientační. PENB se zpracovává, proto nyní uvádíme G.
Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte makléře a dohodněte si prohlídku.

KategorieByty 3+1
LokalitaČelakovského, Blansko
OkresBlansko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná92 m²
Plocha podlahová88 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Lokalita

Čelakovského
Blansko
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře